четвртак, јануар 20

Трудноћа, девастација и рађање новог Зла...

Мелодија је била још увек мала када се то десило...

Oна никада није видела Њега,а он је био све што овом свету није требало-јер га је већ било довољно...!

Мелодија је била срећно,лепо и паметно дете са свим петицама. Њена породица је сада небитна.

Све је то важило док нису дошли ту где су дошли - када се доселила за Горњу Панушевину,више није било како је горе наведено да јесте...

Као и сва мала,паметна деца-Мелодија је волела да се игра! И играла се она и играла све док једног дана није видела Њега! А он се као одметник од друштва дрзнуо да се крије покрај Горње Панушевине у шумској кући... Деца су са родитељима дошла на излет и док су се родитељи опијали и уживали алкохолне дестилате,деца су ишла дубље и дубље у шуму...И све дубље и дубље... /момеман напетости/

Када наиђоше на кућу... Не то није била кућа од чоколада и бомбона,мада је могла да буде... То је била велика,мада трошна кућа у сред шуме...! Деца су била разочарана,а посебно Мелодија! Она се посебно надала нечем новом,нечем дивљем!

У том-Он је био ван куће,узнемирен што је пронађен,није знао шта да ради!? И тада је решио-побиће децу!!!

Кренуо је махнито да их јури по шуми,једно по једно... Тешко је зецу да се од ловца с'крије... Сва деца су била похватана-сва осим главног актера ове немилосрдне приче!

Мелодија извади из торбе нож,бочицу сузавца,флашу первола и ашов из џепа - решена да се освети!
На прстима уђе у кућу,закључи да је Он у подруму са њеним другарима. Попе се она на спрат,испретура ствари [нашла је новац,накит и дрогу-све је то спаковала у своју торбу] - потом се запутила у подрум. Сишла је доле,он је није опазио,и даље је седео и размишљао о својој будућности и кунуо балавурдију што је баш морала тада да се шета туда када је он кренуо у лов на печурке за ручак. Она му се прикраде од позади,опали га ашовом по глави и тихо му пререза гркљан. Он то није ни осетио,вероватно му је и лакнуло. Деца су била пресрећна видевши развој догађаја,а Мелодија се није на то обазирала. Очи им је напунила сузавцен на шта су ови почели да вриште,тада их је нашамарала претећи да им следи још горе ако се не смире. Поново се попела на спрат и перволом опрала своју роза хаљиницу. Вратила се у подрум. Нашла је доста бензина и запаљивих текућина у кући,тиме исполивала децу,околину,запалила цигарету-шибицу бацила на под и напустила објекат.

Накит је продала,са парама је купила карту до Амстердама. Тамо је нашла дечка и затруднела.

1 коментар:

  1. Ал се заиграла Мелодија!
    ''/момемат напетости/'' :D
    Интересантан, необичан текст. :)

    ОдговориИзбриши