четвртак, септембар 15

Human forehand

Odvojite se gospodo na trenutak od svojih polnih organa, prekinite svakodnevno onanisanje na Đokenzija, jer pobediće on i bez vašeg drndanja, siguran sam ja. Ostavite novine sa trane i tekst o njegovim kučićima, koji imaju tuberkulozu trećeg stadijuma, pa se već spremate da donirate krv. Pozovite svoju decu koja napolju na improvizovanom terenu, improvizovanim reketima igraju tenis. Postoji još uspešnih ljudi u ovoj zemlji, Srba, kojima treba vaša podrška. Ne, jebiga, nije to pravi srbenda, sportaš, već neki tamo dizajner, ko mu jebe mater, i kakav Human Rights u pišu.

Predrag Stakić je sa svojim radom, logoom pod nazivom "Free as a man" ušao u najboljih deset rešenja na takmičenju za novi simbol Human Rights-a, od ukupno 15.369 prjavljenih kandidata. Kao i ostalih devet, Predragovo rešenje ima šansu da pobedi i bude novi simbol ljudskih prava u svetu. Mislim da je red da ga još u ova preostala dva dana, koliko takmičenje traje, podržimo i izguramo na prvo mesto. A kada bude pobedio, i upalio još jednu lampicu u tami naše reputacije, dočekaće ga na aerodromu cela familija, i par parazitskih taksista koji žickaju za vožnju, ne bi li mu oteli to nagrade što je dobio. Mada vi ćete u međuvremenu uveliko nastaviti onanisanje, don't worry, ne verujem da njegovi imaju toliko para da kupe par minuta vesti u etru.

Njemu nije potrebno vaše prisustvo od nekoliko sati uz Tv, već samo jedan mali klik na plavu ispruženu šaku, gde kada primaknete mišonju piše "Free as a man".

Human Rights je Srbija!

2 коментара: